Informatie

Het mix toernooi met CAMPING, PARTY’S, TENNIS & FUN. Het toernooi gaat natuurlijk om tennis, maar de gezelligheid en de leuke activiteiten zijn zeker net zo belangrijk. Het toernooi telt niet mee voor je KNLTB rating dus speel met je neef/nicht of dat leuke meisje of die leuke jongen waar je altijd al mee hebt willen spelen. Ben je KNLTB lid en wil je meedoen met een partner die dat niet meer is, dan is dat ook geen probleem. Dus zoek snel een partner en schrijf je in, want vol = vol!!

 1. Als er een ACE geslagen wordt wisselen de tegenstanders van kant (links/rechts).
 2. De wedstrijden worden gespeeld op tijd, er worden wedstrijden van 1 uur gespeeld. Punten worden verdeeld op de volgende manier: Gewonnen set levert 4 punten op, Voor in de set 3 punten, Gelijk in de set 2 punten, Achter in set levert 1 punt op en Verloren set 0 punten. Iedere set worden er dus 4 punten verdeeld. Is er na een uur nog niet aan een 2e set begonnen, dan wordt de 2e set als een gelijkspel gezien. Er wordt gespeeld in poules, en daarna op afvalschema.
 3. Inschrijving dient voor KNTLB-leden te gebeuren via internet www.toernooi.nl/projectace of voor niet KNTLB-leden via onze eigen website www.projectace.nl/inschrijven. Beide deelnemers dienen zich in te schrijven.
 4. Er wordt waarschijnlijk gespeeld met tennisballen, bij voorkeur rond.
 5. Het inschrijfgeld bedraagt € 35,00 per persoon. Dit is inclusief 2x keer ontbijt/lunch, 1x avondeten en mogelijkheid tot overnachten indien eigen tent etc. meegenomen wordt. Betalen gebeurt met automatische incasso.
 6. Bij te weinig inschrijvingen kan het bestuur ten alle tijden beslissen het toernooi niet door te laten gaan.
 7. Wanneer je wilt kamperen wordt er een borg gevraagd van €10,-. Dit wordt betaald bij aanmelding aan de wedstrijdtafel.
 8. Indien een speler zich ongepast gedraagt op de baan, wordt aangeraden hier een melding van te maken bij een commissie lid. Er zullen op maat gemaakte maatregelen getroffen worden voor deze aanstellers.
 9. De wedstrijden worden gespeeld van vrijdag 23 augustus t/m zondag 25 augustus 2019. Voor de gezelligheid op het park willen we iedereen op het park hebben gedurende de dagen, dus verhinderingen zijn niet toegestaan. Uitzonderlijke gevallen zijn altijd te bespreken.
 10. Er wordt gespeeld volgens het actueel ratingsysteem en alleen in de GD18-38 categorie. Dus er geldt een minimum leeftijd van 18 en maximum leeftijd van 38 jaar.
 11. Bepalend voor deelname is de volgorde van binnenkomst van de inschrijvingen. Dit geldt ook voor de overnachtingsplaatsen.
 12. De uiterste inschrijfdatum is zondag 28 juli 2019. Indien een deelne(e)m(st)er niet wordt toegelaten tot het toernooi, dan ontvangt deze na de sluitingsdatum zo spoedig mogelijk bericht.
 13. Alle deelnemers worden verzocht vrijdag 23 augustus om 18.00 uur aanwezig te zijn.
 14. De wedstrijden zullen om 19.00 uur aanvangen en op zaterdag & zondag om 10.00 uur.
 15. Per categorie worden minimaal 2 prijzen beschikbaar gesteld.
 16. Indien er door weersomstandigheden, van welke aard dan ook, niet gespeeld kan worden kan de wedstrijdleiding besluiten tot een verandering van de speelduur of speelsysteem (bijvoorbeeld super tiebreaks).
 17. Deelnemers zijn verplicht tijdens de wedstrijd en de reglementaire inspeeltijd in algemeen aanvaardbare tenniskleding gekleed te gaan. Minder is ook toegestaan. Deelnemers die zich hier niet aan houden mogen op het matje komen bij de organisatie.
 18. Het toernooi wordt gespeeld op (rode)verlichte kunstgrasbanen van Tennisvereniging LTC Uden aan de Boekelsedijk 6a te Uden.
 19. Bij situaties die niet in het reglement beschreven staan, beslist uiteindelijk de toernooi organisatie.
 20. Zie ook onze facebook pagina en voor meer informatie en updates.