Persbericht 2018: 6de editie belooft weer nieuw record!

Op 10, 11 & 12 augustus staat tennisvereniging LTC Uden een weekend lang in het teken van Crito Project Ace. Een mix-dubbel toernooi dat zich kenmerkt door een unieke combinatie van tennis en feestactiviteiten. Daar waar zes jaar geleden het idee geboren is, wordt er nu met het boeken van de vakantie rekening gehouden. Crito Project Ace belooft ook in 2018 weer de records te verbreken.

Een gezellig weekendtoernooi met een ware smeltkroes van zowel beginnende, gevorderde als niet-tennissers in de leeftijdscategorie 18 t/m 35 jaar. Naast de wedstrijden kan men genieten van een goed verzorgde BBQ, een uitgebreide ontbijt- en lunchtafel, tennisclinics en tal van Ace “classics” als: booze-shooting, snijplankentennis en de nodige Happy Hours! Op vrijdag en zaterdagavond worden er spectaculaire feestavonden met DJ’s en artiesten georganiseerd. Om het volledig verzorgde weekend compleet te maken is er zelfs voor de liefhebbers een speciale Project Ace Camping.

Het succes van Project Ace is enthousiaste deelnemers én sponsoren die ons ieder jaar net wat meer ruimte geven voor nieuwe initiatieven. Dit jaar met hoofdsponsor Crito balans- en adviesbureau.

Inschrijving geopend
Omdat het geen officieel KNLTB-toernooi is, is er ook de mogelijkheid om als “niet-lid” mee te doen. Een gezelligere kennismaking met tennis en LTC Uden is er niet. Ben jij tussen de 18 en 35 jaar én wil je een gezellig weekend beleven? Schrijf je dan in voor het Crito Project Ace Toernooi op 10 t/m 12 augustus 2018. Voor meer informatie: www.projectace.nl of www.facebook.com/ProjectAceToernooi. Doe je niet mee, kom gezellig een middagje kijken en proef de sfeer op het tennispark van LTC Uden.

Persbericht 2017: Dit smaakt naar een volgende editie!

Met een grote glimlach blikken we terug op de 5de editie van het Crito Project Ace weekend. Eind augustus 2017 stond het mooie park in het teken van een giga-vermakelijk tennistoernooi onder het genot van een heerlijk zonnetje, enthousiaste deelnemers en héél veel fun.

We vierden deze 5de verjaardag met maar liefst 136 deelnemers. Lees(!): een deelnemersstijging van maar liefst 30% ten opzichte van de editie van 2016. Leuk detail is dat bijna de helft van de deelnemers geen KNLTB lid is. Project Ace is juist voor deze doelgroep erg interessant. De manier om kennis te maken met tennis én met LTC Uden. Op zondag na de prijsuitreiking werden de eerste lidmaatschappen al afgesloten, iets waar we als organisatie weer oprecht trots op zijn.

Ook dit jaar kenmerkte het tennisweekend zich door een unieke combinatie van tennis en feestactiviteiten. Het was een ware smeltkroes van zowel beginnende, gevorderde als niet-tennissers. Met dit jaar een uitzonderlijk fijne gast: de zon. Het ontzettende mooie weer ging gepaard met een heerlijke sfeer op het park van LTC. Naast de wedstrijden kon men genieten van de Project Ace-camping, een professioneel verzorgde BBQ, een uitgebreide ontbijt- en lunchtafel, tennis clinic en tal van Ace “classics” als: booze-shooting, snijplankentennis, Wimbledon White Party en de nodige Happy Hours!

Over de afgelopen editie kunnen we ellenlange verhalen schrijven, uren praten en met een brede glimlach van oor tot oor over nagenieten. Maar om het kort en krachtig te typeren hebben we eigenlijk maar 1 zin nodig: Dit smaakt naar meer! Zodoende gaat Project Ace weer op zoek naar een nieuw record. Want ook het weekend in 2018 staat weer gepland. Ben jij tussen de 18 en 35 jaar? Vind je het leuk om een weekend in het teken van tennis, gezelligheid én fun te zetten? Blok dan je agenda op 10 t/m 12 augustus 2018!

Voordat we onze ogen richten op de volgende editie willen we kort terugblikken naar de betrokken partijen die het jubileumjaar mede mogelijk
hebben gemaakt. De sponsoren geven ons ieder jaar net wat meer ruimte voor nieuwe initiatieven. We bedanken daarom balans- en adviesbureau Crito als hoofdsponsor, People Work Services en Rometa Metaaltechnieken voor de “Project Ace” letters die zeker fungeerden als een ware eyecatcher van het weekend.

We staan ook nog even stil bij het vertrek van Sander Wijdeven, Renee van den Brand en Merel van Asseldonk. Maar in het bijzonder bij Job van Lanen, als grondlegger van het evenement. Zij hebben na de 5de editie het vlaggenschip verlaten en we willen ze op deze manier nogmaals bedanken voor hun inzet en enthousiasme van de afgelopen jaren. Daarnaast draait het evenement op de inzet van vele vrijwilligers en natuurlijk de medewerking en het vertrouwen van het bestuur van LTC Uden. Zonder al deze schakels kan Project Ace niet bestaan!

Tot slot, als het nog niet in je agenda staat, schrijven maar! Project Ace 2018 zal georganiseerd worden op 10, 11 en 12 augustus. We proberen ook komend jaar Project Ace weer op de kaart te zetten en te voorzien van nog meer gezelligheid, acts en activiteiten. Bij deze willen we daarom tot slot de deelnemers van afgelopen jaren bedanken, met jullie enthousiasme maken we het mogelijk!

Houdt www.projectace.nl en onze Facebook pagina goed in de gaten. Inschrijvingsdata volgt snel!

Crito Project Ace viert 5-jarig jubileum

CRITO PROJECT ACE viert 5-jarig jubileum!

Ook dit jaar, en wel op 25 t/m 27 augustus 2017 zal LTC Uden weer een weekend lang in het teken staan van Project ACE.

Het tennisweekend kenmerkt zich door een unieke combinatie van tennis en feestactiviteiten. Het is een ware smeltkroes waar zowel beginnende, gevorderde als niet-tennissers aan deel mogen nemen. Het prijst ons gelukkig dat we ieder jaar weer meer deelnemers mogen begroeten. Extra tof is dat door de jaren heen steeds meer deelnemers zich vervolgens aan onze mooie vereniging verbonden hebben, iets waar we oprecht trots op zijn!

De deelnemers spelen gedurende het weekend minimaal drie tenniswedstrijden op tijd. Er kan uitsluitend ingeschreven worden door mixdubbel combinaties in de leeftijd tussen 18 en 35 jaar. Wat heel gemakkelijk is, is dat deelnemers niet verbonden hoeven te zijn aan de KNLTB. Naast de wedstrijden kan er gerekend worden op een heuse ACE camping, professioneel verzorgde BBQ, clinic en tal van ACE “Classics” als “BOOZE-Shooting”, “Snijplankentennis”, een Wimbledon White Party en de nodige “Happy-hours”!

Dit jaar is het wel een zeer speciale editie, namelijk het 5-jarige JUBILEUM! Wij van de organisatie kijken er onwijs naar uit en hopen dat we je mogen verwelkomen op het park van LTC Uden op 25 augustus 2017!

Inschrijven kan via onze Project Ace website of via www.toernooi.nl.

Vergeet niet onze Project Ace Facebook-pagina te liken op de hoogte te blijven van al het leuke nieuws in aanloop naar het event!

Persbericht Project Ace 2015

We kijken terug op de derde editie Project Ace en kijken reikhalzend uit naar editie nummer vier in augustus 2016. We gaan namelijk gewoon door en hebben de smaak te pakken! Project Ace 2015 ligt al even achter ons, maar is het terugblikken waard.

Ten opzichte van de vorige jaren steeg niet alleen de temperatuur in augustus 2015. We mochten wederom meer deelnemers verwelkomen, campingplaatsen beschikbaar stellen, wedstrijden plannen en drankjes verkopen. Het hoogste deelnemersaantal tot nu toe gaf de organisatie ruimte om nieuwe initiatieven te ontplooien.

Zo startte Project Ace 2015 met een clinic voor alle niet of beginnende tennissers. Zenuwachtige deelnemers kregen in moordend tempo de basisbeginselen aangeleerd voor ze het welkomstdrankje beet hadden. Tussen speelronde 1 en 2 in was er nog meer ruimte voor nieuwe initiatieven. Zo serveerde een echte loempiakraam meer dan 200 loempia’s uit en introduceerde de organisatie “BOOZE-Shooting”. Door met de forehand juist te richten konden er borrels gewonnen worden. De perfecte warmloper voor de eerste feestavond, waar traditiegetrouw Wimbledon White het thema was.

Zaterdagochtend dreef de zon verschillende ‘Acers’ al uit de campingtenten. Voor iedereen stond om 9:00 een heerlijk ontbijt klaar en om 10:00 stonden de eerste alweer op de tennisbaan. Terwijl de temperatuur bleef stijgen opende om 15:00 een heuse buitenbar. Smaakvolle aanbiedingen brachten de feestsfeer in een stroomversnelling!

Gedurende de dag mengde een heerlijke BBQ geur zich door de feestsfeer. Door echt vakmanschap en uitmuntend vlees konden rond 18:00 meer dan 100 Acers tegelijk genieten van een werkelijk fantastische BBQ.

Tussen de speelrondes door was er zaterdagavond ook nog ruimte voor een nieuwe activiteit; snijplanktennis. In eigen samengestelde duo’s werden er dubbelwedstrijdjes afgewerkt op mini-veld. Voor de winnaars was er naar 5 gewonnen speelrondes een leuke prijs. De zaterdagavond stond verder in het teken van sombrero’s en tequila, oftewel; Fiesta Mexicano! Net als op de eerste avond was er hier ook ruimte voor een zanger, op zaterdagavond Ace cult-held Ronnie de Wit!

Op zondag werden de laatste poulewedstrijden gespeeld en daarna de halve finales en finales. Al met al kan er teruggekeken worden op een editie die, mede door het weer, alle records heeft verbroken. Ook dit jaar waren de niet-tennissers weer goed vertegenwoordigd en zijn de eerste lidmaatschappen in het weekend nog afgesloten. We zien Project Ace daarom ook breder, de manier om kennis te maken met tennis én met LTC Uden.

Voor we vooruitblikken is dit ook het moment om onze waardering te uiten naar de betrokken partijen. Allereerst geven onze sponsoren ons de ruimte ieder jaar net wat meer ruimte te hebben voor nieuwe initiatieven. We bedanken daarom Balansbureau Crito als hoofdsponsor en

Daarnaast draait het evenement op de inzet van vele vrijwilligers en natuurlijk de medewerking en het vertrouwen van het bestuur van LTC Uden. Dank hiervoor!

Vervolgens een speciaal dankwoord voor leden van onze eigen organisatie. Bart van de Vorst is voor zijn werk verhuisd naar Dubai en Daphne kan wegens vakantie komend jaar niet bijwonen. Bedankt, jullie zijn toppers!

Tot slot, als het nog niet in je agenda staat, schrijven maar! Project Ace 2016 zal georganiseerd worden op 19, 20 en 21 augustus. We proberen ook komend jaar weer te groeien en het weekend te voorzien van nog meer gezelligheid, acts en activiteiten. Bij deze willen we daarom tot slot de deelnemers van afgelopen jaren bedanken, met jullie enthousiasme maken we het mogelijk!

Persbericht Project Ace 2014

Project Ace begint een begrip te worden. Daar waar twee jaar geleden het idee geboren is, wordt er nu met het boeken van de vakantie rekening gehouden met het Project Ace toernooi. Vaste koppels zijn al een feit, artiesten kleuren de feestavonden en de banen zijn drukker bezet. Project Ace belooft ook in 2015 weer de records te verbreken.

Even terug naar augustus 2014, de tweede editie van Project Ace ging van start met maar liefst 40% meer inschrijvingen dan 2013. Bijna 100 fanatieke ‘Acers’ namen deel aan een onvergetelijke editie. De eerste 22 wedstrijden werden weliswaar in de stromende regen gespeeld, maar niemand stopte ook maar één minuut voor het eindsignaal. Het fanatisme, vooral van ‘niet-leden’, was ongekend. Het fanatisme nam nog verder toe bij het aankondigen van het happy hour bij de borrelbar. Traditiegetrouw stond de vrijdagavond weer in het teken van Wimbledon White, iedereen in het wit gekleed. Na een zeer geslaagde eerste feestavond bleven nog ongeveer 40 Acers kamperen bij LTC. Op zaterdag stond voor iedereen om 9:00 een heerlijk ontbijt klaar en om 10:00 stonden de eerste alweer op de tennisbaan. Rond de middag werd er voor iedereen een lekker eitje gebakken en om 18:00 verzorgde Señor PP wederom voor een heerlijk buffet. Gezellig met een accordeonist op de achtergrond werd er met 100 Acers op het terras gegeten. Uiteraard na het eten wederom de tennisbaan op en om 22:00 nog koekenpantennis op miniveld. Geweldig om mee te doen, of om te kijken! Rond 23:00 barste de tweede feestavond los met als thema ‘Junglebook’. DJ Hanzibar en zanger Ronnie de Wit maakte de zaterdag avond tot één geweldig feest.

Op zondag werden de laatste poulewedstrijden gespeeld en daarna de halve finales en finales. Al met al kan er teruggekeken worden op een zeer geslaagde tweede editie met vele hoogtepunten. Leuk detail is dat bijna de helft van de deelnemers geen KNLTB lid is. Project Ace is juist voor deze doelgroep erg interessant. De manier om kennis te maken met tennis én met LTC Uden. Op zondag na de prijsuitreiking werden de eerste lidmaatschappen al afgesloten.

De voorbereidingen voor Project Ace 2015 zijn al gestart. De 3e editie belooft wederom de records te gaan verbreken. Met een splinternieuwe website ([www.projectace.nl](http://www.projectace.nl)) willen we nog meer mensen bereiken en overtuigen. Wij als organisatie geloven in het toernooi als nooit tevoren en willen dit jaar wederom de grenzen verleggen. Nog meer deelnemers, activiteiten en gezelligheid! Natuurlijk kun je je afvragen waar de grens ligt, maar wij zijn er van overtuigd dat er nog meer potentie in Project Ace zit, met name voor niet KNLTB-leden.

Iedereen zal begrijpen dat zulke evenementen niet kunnen groeien zonder sponsors. In 2014 zijn we gigantisch geholpen door Wheelpoint en Smokestick. Studio Reinoud en Jules steunt ons al sinds de opstart met betrekking tot alle promotie, met dit jaar de realisatie van de website. Voor 2015 zijn we nog op zoek naar een hoofdsponsor, ideeën zijn welkom. Daarnaast draait het evenement op de inzet van vele vrijwilligers en natuurlijk de medewerking en het vertrouwen van het bestuur van LTC Uden. Dank hiervoor!

Tot slot willen we graag benadrukken dat het succes van Project Ace zich alleen maar kan voortzetten door enthousiaste deelnemers. De inschrijving is al geopend, dus schrijf je in voor de 3e editie van Project Ace. Spread the word! We zullen jullie met open armen ontvangen en beloven er een geweldig weekend van te maken. Doe je niet mee, kom gezellig een middagje kijken en ervaar het gevoel van Project Ace en LTC Uden.

Door: Bart van de Vorst

Persbericht Project Ace 2013

Tijdens het jubileumjaar van LTC zijn ook nieuwe projecten gelanceerd. In augustus 2013 heeft de eerste editie van het “Project Ace Toernooi” plaatsgevonden. Een initiatief van een zestal selectiespelers om een gezellig weekendtoernooi te organiseren, uitsluitend gemengd dubbel op alle niveaus in de leeftijdscategorie 18 t/m 35 jaar. Uiteraard inclusief twee fantastische feestavonden!

Het idee is ontstaan tijdens de zondagcompetitie. Zeven weken wordt er dan prestatief getennist, maar ’s avonds wordt er vervolgens door velen gezellig een biertje gedronken. Uit-spelende LTC teams komen terug naar de kantine om hier met clubgenoten gezellig een drankje te doen. Zelfs tegenstanders/gasten blijven langer en geven regelmatig aan hoe gezellig het bij LTC is. De basis was gelegd: Tennis gecombineerd met een feestje, daar is wel animo voor. Na een conceptpresentatie aan een enthousiast bestuur begon de bal te rollen.

De blauwdruk was helder: een weekend-toernooi gecombineerd met twee feestavonden. Om de feestavonden zo vruchtbaar mogelijk te maken is besloten alleen gemengd dubbel te spelen. Zo liggen de verhoudingen altijd 50/50. Aangezien niet iedereen uit Uden komt, moeten er natuurlijk ook mogelijkheden zijn tot overnachten. De Project Ace camping was geboren. Deelnemers kunnen een tent meenemen en deze op het LTC terrein opzetten. Uiteraard is er voor iedereen een lekker ontbijt en lunch. Op zaterdag zelfs een lopend buffet verzorgd door Señor PP. Omdat het geen officieel KNLTB toernooi is, is er ook de mogelijkheid om als “niet-lid” mee te doen aan Project Ace. Een gezelligere kennismaking met tennis en LTC is er niet.

Vanaf de eerste week van de competitie 2013 startte de campagne om Project Ace op de kaart te zetten. Na 1000 flyers, tientallen posters en een uitgebreide Facebook campagne stond de teller op maar liefst 70 inschrijvingen. Van Amsterdam tot aan Maastricht reikte de inschrijvingen! Hiervan betroffen het 16 “niet-leden” waarvan er intussen al 8 lid zijn geworden van LTC!

De koppels zijn op actuele rating verdeeld over drie poules, de A, C en E poule (ACE). Er worden wedstrijden gespeeld van 75 minuten, volgens de “Quintes” puntentelling. Op zondag, de finaledag, worden na zes halve finales de drie finales gespeeld. Als afsluiting is er voor iedereen “Price-Shooting”. Allerlei gesponsorde prijzen worden over het centercourt verdeeld. Wanneer je een prijs raakt met de tennisbal is de prijs voor jou!

De feestavonden waren zeer succesvol met op vrijdag als thema “Wimbledon White” waarbij iedereen helemaal in het wit gekleed was. Zaterdag stond in het thema van “Beach” met een gezellige cocktailbar op het terras en muziek van DJ Hanzibar. Voor foto’s zie onze Facebook-pagina. Zaterdagavond was er voor liefhebbers nog een “minicup”, namelijk dubbelspel op miniveld. Al met al een weekend met fanatieke tennissers, twee spetterende feestavonden, een gezellige camping en fantastische prijzen. Dit zijn dus ook de ingrediënten voor Project Ace 2014, waarvoor de eerste voorbereidingen intussen al zijn getroffen. Namens de Project Ace commissie heten we iedereen dan ook van harte welkom tijdens de tweede editie van Project Ace in Augustus 2014!! Tot slot willen we naast alle deelnemers natuurlijk ook de sponsoren bedanken voor de succesvolle eerste editie; Babolat, WiTS Tennis, Jumbo, Señor PP en ontwerpstudio Reinoud & Jules.